2007-05-13

en söndag.

Såg Stina! möta Ayaan Hirsi Ali på tv igår. Ayaan Hirsi Ali är ständigt följd av livvakter efter ett mord på en av regissören, Theo van Gogh, då de gjort en film som kritiserade Islam. Mordet skedde på öppen gata i Amsterdam, i Theo van Goghs kropp var en kniv faststucken med en lapp med ett dödshot riktat mot Ayaan Hirsi Ali. Hur kan man anno 2007 fortfarande bli mördad på grund av sina avvikande åsikter mot en viss religion?

Eurovision Song contest får tala för sig själv. Länderna i öst är så gulliga mot varandra. Vi i norden likaså. Grekland och Cypern också. Baltikum med. Men hur i helskotta kunde Lotta Bromé gå och vinna hela skiten?!




2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, vinnaren var kanske inte bäst.. Men ändå helt okej? Det jag inte begriper är hur ukraina kom tvåa... Och förmodligen hur storbritannien ÖVERHUVUDTAGET fick poäng.

Anonym sa...

Ja, var det för en vinnare? Nu när vi till och med hade tävlande från Mars med, som dessutom dansar? Ja, vart är vägen på väg?!
I vilket fall var snyggOla alldeles för nice för denna tävling, (fast hans outfit är väl inte den mumsigaste iofs) vad skulle de i schlager att göra?
Japp slut på 20-frågor-leken-som-aldrig-tar-slut Pussipuss //Lina